Fairy-4-U Ruby


American Shorthair hunkat, tortie klassisk tabby
Regional Winner, Quadruple Grand Champion. Født 9/7 2014

Her er Ruby, vores anden American Shorthair. Hun er Grislings halv-lillesøster (de har samme far, som jeg er helt vild med), og jeg købte hende med avlsrettigheder, fordi vi var så betagede af Grisling, at det virkede logisk at få et kuld killinger som næste skridt. Så i 2014 gik turen igen til Düsseldorf for at hente Ruby hjem.

Ruby er en fantastisk kat! Hun er værdig grænsende til overlegen og lynende intelligent. Selvom hun er den mindste kat i hele husholdningen, er der ingen tvivl om, at hun rangerer højt, og Maine Coonerne elsker hende. Hun er meget glad for sine egne mennesker, og som regel ret ligeglad med gæster, så når hun af og til kaster sin kærlighed på en besøgende, kan man roligt føle sig smigret.

Hun ser sød og uskyldig ud med sin lille, kompakte krop og sine store, smukke øjne, men det skal man ikke lade sig narre af. Hun er en dreven jæger, og ve den fugl, som forvilder sig ind i løbegården, mens Ruby er ude.

Ruby har klaret sig glimrende på udstilling. Hun er fuldstændigt uforfærdet og tager alting i strakt pote, og både dommere og publikum har svaret med begejstring. I 2015 blev hun fx kåret som publikumsfavorit på udstilling i Rødovre Centrum, og hun opnåede på én sæson både at blive Bedste American Shorthair killing og Bedste American Shorthair kat i Europa Nord, plus 13. Bedste Allbreed killing i Europa Nord og Quadruple Grand Champion. Sådan!

 

Hvis du vil hilse på Ruby, så kom forbi, når vi er på show, eller kom forbi til en kop kaffe og en snak.