Kastrater


Siden er under opbygning.

Ud over avlskattene har vi også et (lidt skiftende) antal kastrater. Nogle af dem er forhenværende avlsdyr, nogle af dem er beholdt med henblik på avl, men er aldrig blevet brugt, nogle af dem er bare krøbet ind under huden på os og er blevet hængende. For tiden tæller vores kastrater:

Bearcloud Yippie Ki-Yay, Sort silvertabby hunkastrat født 7/10 2007

Yippie er Pils helt specielle velcrokat. Hun er simpelthen klisterkælen ud over det sædvanlige, og hun har åbenbart besluttet, at Pil tilhører hende og kun hende. Derfor er de to som regel klistret sammen.

Yippie forener tre af vores yndlingshunkatte i den samme stamtavle, og hun minder os på hver sin måde om dem alle tre. Yippie har fantastiske farver og mønster, gudsbenådede kropslænger og store flotte ører. Hun er 4. generation af vores eget opdræt; en fin stor hunkat; som stadig udvikler sig positivt. Vi er er vilde med hendes killinger; hun er en rigtig dygtig mor. Hvad er der ellers at sige? Hun elsker pandekager, pasta og havregryn – en rigtig lille kulhydrat-junkie er hun, og man kan ikke have sin mad i fred, hvis Yippie gerne vil smage.
Stamtavle i PawPeds

QGC Broadsway Coq Rouge of Bearcloud, Rød klassisk tabby hankastrat, født 10/1 2010

Raz, Red Rooster, Gilbert, Carl Gustav, Hamilton eller ligefrem Carl Gustav Gilbert Hamilton. Kært barn har mange navne, og at Gilbert er et kært barn, er der ingen tvivl om. Vi havde brændende ønsket os en kat efter netop hans forældre, så da vi blev tilbudt Gilbert, var der ikke megen tøven, og vi kan som sædvanligt ikke udtrykke vores taknemmelighed i ord.

Gilbert kom til os i august 2010 fra Broadsway i Washington, NC, og han har taget husholdningen med storm. Han er nemlig lige så sød og charmerende, som han er smuk, så ingen kan stå for ham. Tværtimod er det lykkedes ham at få indført en række særprivilegier, som vi aldrig havde troet, at nogen kat skulle lokke os til. ;)
Stamtavle i PawPeds

Castle Rock Fly Me To The Moon, Brun makreltabby hankastrat, født 19/3 2004

Flyver er vores “Grand Old Man”; den sidste kat, vi har tilbage, som er født i vores Københavnerlejlighed og som bærer vores gamle stamnavn. Flyver har aldrig været interesseret i at blive udstillet – desværre, for vi synes, at han er noget af det smukkeste nogensinde. Han er stor og barsk af udseende, og indvendigt er han en 8 uger gammel killing, som desuden er lidt af en tøsedreng.

Flyver elsker de andre katte, og han elsker også os, med en lidt mistroisk kærlighed, fordi Flyver er overbevist om, at vi sikkert finder på et eller andet rædsomt om lidt, som fx at rede ham eller klippe hans kløer, det er han nemlig ikke vild med. Til gengæld er han vild med at ride på skulderen, og han er den bedste og mest imposante pelskrave, man kunne ønske sig.
Stamtavle i PawPeds

Bearcloud Halo, Hvid hankastrat, født 18/7 2011

Floppy har fået sit tilnavn, efter at han fik blodøre, så hans ene øre nu er floppet permanent forover. Heldigvis er han tilsyneladende ligeglad med sin kosmetiske defekt, og vi synes egentlig også, at han bare ser ekstra charmerende ud med sine asymmetriske ører. Floppy slægter sin far Gilbert meget på, hvad angår temperament; den mildeste, venligste kat, man kan tænke sig. Han var egentlig tiltænkt en karriere som avls- og udstillingskat, men han fik aldrig helt den størrelse, som vi ønskede os, så han blev kastreret, da han var omkring et år, og siden er han bare “blevet hængende”. Han elsker alle, og alle elsker Floppy.
Stamtavle i Pawpeds