Aktuelle og planlagte kuld


Vi har ingen killinger lige nu. I løbet af 2016 håber vi at få et kuld Maine Coon-killinger efter Trille, og hvis alt går vel, bliver 2016 også året, hvor vores allerførste American Shorthair-kuld skal se dagens lys. Vi opdaterer, når der er nyt.

Til gengæld har vi en ung hankat til salg efter RW SGC Bearcloud Midnight Madness (Mads) og Bearcloud Yippie Ki-Yay (Yippie). Stamtavlen på Pawpeds. Han er et år, bruntabby, og hvis en kat kan have ADHD, så har han det. Bearcloud Lovefool, til daglig kaldet Fjolle (og dét er ikke uden grund) ønsker sig en familie med mindst én anden kat og masser af opmærksomhed. Kontakt os, hvis du vil høre mere om ham.

fjolle

Bearcloud Lovefool, aka. Fjolle. Bruntabby han født 8. januar 2015.

Alle vores kælekatte sælges fuldt vaccineret, id-chippet og kønsneutraliseret. De har fået ormekur og loppekur og sundhedseftersyn hos dyrlægen. Der medfølger en skriftlig salgsaftale, sundhedsbog, et registreringsbevis fra TICA og, hvis køber ønsker det, en certificeret stamtavle. Samt selvfølgelig legetøj, lidt mad til den første tid og livslang support. Vi giver rabat ved samtidigt køb af to katte, ring og hør nærmere. Priser for voksne kælekatte fra 1500. Pris for killinger fra 5500.

Vores krav til køber er få, men ufravigelige:

  1. Vi forventer, at du passer katten kærligt hele dens liv, herunder, at du sørger for kvalitetsfoder, frisk vand og årligt dyrlægetilsyn og revaccination.
  2. Vi forventer, at du kontakter os, hvis du af en eller anden grund ikke kan beholde katten, så vi kan hjælpe med at finde et nyt, godt hjem.
  3. Vi forventer, at du holder katten i sikre omgivelser, dvs. inden døre eller i kattesikret have.

Vi har investeret megen tid, mange følelser og mange penge i vores katte, og vi ønsker at gøre vores for at sikre kattene et langt og godt liv hos deres nye ejer. Derfor stiller vi disse krav.

Ellers tag et kig på Viking Cats og find din killing dér. Hvis du vil vide mere om vores planer, så send os en mail og fortæl lidt mere om dig selv, eller ring til os på 21431608 (bedst mellem 17 og 21, tak).